Adem elke dag frisse lucht in met een WINIX Luchtreiniger van luchtreiniger.nl

Als je in je eigen huis lekker op de bank zit, dan ben je per minuut ongeveer 10 tot 20 keer aan het in- en uitademen. Met meditatie kun je dat aantal terugdringen en als je een goede conditie hebt, dan kun je ook zorgen dat je niet te hoog in je ademhaling zit. Maar gemiddeld genomen is het zo dat de meeste mensen meer in- en uitademen dan nodig is en dus kom je al snel boven de 10 keer per minuut uit. Iedere inademing zuigt zuurstof uit de omgeving. Vervolgens blaas je minder zuurstof terug, want je absorbeert een deel en de rest wordt als kooldioxide weer uitgeademd. Als we voor het gemak even aannemen dat de lucht in huis in het begin voor 100% uit zuurstof bestaat, dan is dat na 1 keer in- en uitademen al minder. Het zal niet veel minder zijn, maar als je het percentage na een dag bekijkt zit je misschien al op 98%. Na een week is het dan 86%. Als je lang genoeg doorgaat, dan daalt het zuurstof percentage meer en meer. Er komt af en toe wel weer wat nieuwe lucht bij, dus het zal niet snel gebeuren dat je op 0% zuurstof uitkomt. Maar als je een hermetisch afgesloten ruimte hebt, dan raakt de zuurstof wel op. Wat je dus weet voor je woonkamer en slaapkamer thuis, is dat als je niet de lucht zuivert of reinigt, dan wordt het steeds minder fris in huis. Dat komt ook niet alleen maar door het in- en uitademen. Je krijgt door het koken of de openhaard ook fijnstof in huis. Als je frisse lucht binnen laat via ramen en deuren, dan komen er ook virussen, allergenen en bacteriën binnen. Kortom, het is eigenlijk nooit echt schoon. Daarom is het zo’n goed idee om een WINIX luchtreiniger te kopen. Deze kun je namelijk aanzetten in de woon- of slaapkamer en vervolgens worden al die onzuiverheden uit de lucht gehaald. De WINIX luchtreiniger zorgt ervoor dat de lucht ook daadwerkelijk 100% zuiver blijft. Dus je bevindt je in je eigen huis altijd in de frisse lucht wanneer je een luchtreiniger in huis hebt. Als het lente is, kun je prima wat frisse lentelucht naar binnen laten, maar aangezien deze lentelucht ook niet altijd 100% zuiver is, is het aan te raden om de WINIX luchtreiniger gewoon aan te laten, zodat de binnenkomende lucht ook weer netjes kan worden gezuiverd. In de winter kun je de ramen dankzij de WINIX luchtreiniger mooi dicht laten. Daardoor kun je de koude buitenlucht buiten laten en houd je het binnen zowel warm als fris. 

Bestel de WINIX luchtreiniger online 

Als je op zoek bent naar een WINIX luchtreiniger, dan kun je terecht op de website van luchtreiniger.nl. Daar kun je verschillende luchtreinigers kopen van merken als: 

  • Sharp
  • WINIX
  • ProAirTech

Je kunt dan een keuze maken voor een model dat je bevalt en vervolgens kun je de WINIX Luchtreiniger of Sharp luchtreiniger toevoegen aan de winkelwagen. Daarna hoef je alleen nog maar even af te rekenen. 

Kijk op de site voor meer informatie

Indien je meer wilt weten over de verschillende types luchtreinigers of de voordelen van de webwinkel, dan kun je terecht op de site van luchtreiniger.nl