Bestel een boeket rozen voor een familielid of vriend!

Rode roos

Een boeket rozenv is een perfect geschenk voor iemand die jarig is, of juist net uit een moeilijke periode komt. Door een boeket rozen laat jij diegene zien dat je aan hem of haar denkt en dat je diegene ook steunt. Rozen zijn er in veel verschillende vormen en kleuren. Zo weet jij zeker dat jouw geschenk precies in de smaak van de ontvanger valt. Een boeket rozen kan bijvoorbeeld bestaan uit allemaal verschillende kleuren, maar ook uit rozen met gipskruid of eucalyptus. Doordat er zoveel combinaties mogelijk zijn, heb jij veel keuze voor het perfecte cadeau.

Zakelijk een boeket rozen bestellen

Denk jij eraan om jouw medewerkers of collega(‘s) eens te verrassen met een boeket rozen? Dan kun jij deze boeketten rozen perfect bestellen via het internet. Je kunt voor jouw medewerkers die jarig zijn, een mooi boeket rozen laten bezorgen op hun werkplek. Of juist wanneer ze nog vanuit huis werken de bos rozen naar het huisadres sturen. Zo laat je jouw medewerkers zien dat je aan ze denkt en fleur jij hun werkplek ook nog eens op. Ook kun jij natuurlijk een boeket rozen bestellen voor jouw werkplek. Zo maak jij de plek mooier om te werken en hebben klanten die op kantoor komen een betere eerste indruk.

De verzorging van een boeket rozen

De verzorging van een bos rozen is erg belangrijk. Het is van belang om zo snel mogelijk na ontvangst het boeket in een schone vaas met vers water te zetten. Voeg hier vervolgens rozenvoeding aan toe om de vaasleeftijd te maximaliseren. Om zo min mogelijk bacteriën in het water te krijgen, is het aan te raden om de bladeren die in het water hangen eraf te hangen. Na een week is het verstandig om de vaas opnieuw schoon te maken en er weer vers water met nieuwe rozenvoeding in te doen. Zo blijft het boeket rozen het langst mooi.