De beste vorm van dubbelglas gezocht? Dan kom je uit bij hr++

hr++ glas

Als de ramen in je woning nog aan verbetering toe zijn, bijvoorbeeld omdat je her en der enkel glas of een verouderde versie van dubbelglas hebt, dan is het altijd aan te bevelen deze verbetering ook daadwerkelijk door te voeren. Het zou dan bovendien slim zijn om meteen een van de best mogelijke versies van dubbelglas te kiezen. Zo is je woning klaar voor de toekomst. Met hr++ glas is dat zeker zo, want dit type dubbelglas gaat gerust tientallen jaren mee, en dat terwijl je hier niet eens zo gek veel onderhoud aan hebt. Bij hr++ glas zien we dat de ruimte tussen de beide glasplaten niet is gevuld met lucht, maar met edelgas. Verder maakt men bij hr++ gebruik van de nieuwste vormen van kit en coatings. Alles om de best mogelijke isolatie te bewerkstelligen!

hr++ glas

Hr++ duur? Een goede investering zul je bedoelen!

Het spreekt voor zich dat je voor hr++ glas meer betaalt dan voor de wat ouderwetsere vormen enkel- of dubbelglas. Toch moet je je niet verkijken op het prijskaartje van hr++. Het is namelijk een feit dat je op koude dagen veel minder hoeft te stoken. Dit gaat je dan ook aanzienlijk schelen in de stookkosten. Na een aantal jaren heb je de kosten van hr++ glas dan ook zeker terugverdiend. En aangezien hr++ een lange levensduur heeft, ben je uiteindelijk zelfs een stuk goedkoper uit. Bovendien is je woning met hr++ glas meer waard dan met oudere glassoorten als raam. 

Help het milieu een handje

Het feit dat je minder hoeft te stoken is niet alleen goed voor jouw portemonnee. Ook het milieu heeft hier veel baat bij. Als je denkt dat dit een ver-van-mijn-bed-show is, dan heb je het overigens mis. Het is even goed de luchtkwaliteit in jouw leefomgeving die beter wordt zodra mensen minder gas verbruiken.