Een deurluifel is een mooie toevoeging aan jouw woning

Deurluifel

Een deurluifel is een mooie en praktische toevoeging aan jouw woning. Met een overkapping sta je altijd droog als je de deur wilt openen maar ook je bezoek hoeft niet in de stromende regen te wachten tot de deur open gaat.

Kies je eigen deurluifel uit een breed aanbod Deurluifel

Bij www.luifel.com heb je de keuze uit veel verschillende luifels. Wil je bijvoorbeeld een glazen deurluifel? Dan heb je de keuze uit acrylaat, glas en polycarbonaat en mat of helder. Voor de profielkleur heb je de keuze uit wit, rvs, antraciet of zilver maar ook uit andere ral kleuren. Vervolgens kies je de vorm, gebogen of recht. Op deze manier kun je het aanbod filteren tot je de luifel van jouw keuze vindt. Je kunt de door jou gewenste afmeting selecteren en je ziet dan ook direct de prijs. Zo kom je uit op de luifel die helemaal past bij jouw wensen. Een overkapping die past bij jouw smaak en natuurlijk bij je huis.

DeurluifelOp maat gemaakt

Luifels van glas, aluminium of polyester worden altijd op maat gemaakt. Hiervoor geldt een levertijd van ongeveer 5 weken. Omdat het maatwerk is, kun de bestelling niet geretourneerd worden. De kunststof luifels zijn wel op voorraad. De levertijd is dan ook korter en deze mogen wel geretourneerd worden. De op maat gemaakte luifels worden met een vrachtvervoerder geleverd, de kunststof varianten worden met pakketpost verstuurd.

Montage uitbesteden

Als je het lastig vindt om zelf de deurluifel te bevestigen dan kun je ook de montage door luifel.com laten verzorgen. Je kunt dit in het bestelproces aanklikken en meebestellen. Als je nog vragen hebt over de verschillende overkappingen kun je ook altijd even contact met ze opnemen. Ze zijn 5 dagen per week bereikbaar, niet alleen overdag maar ook ’s avonds.  Zo heb je dus altijd snel antwoord.