erfecte hottub in je tuin

Wat is er lekkerder dan een hottub in je tuin? Het is de ultieme ontspanning na een lange werkdag. Ook op een vrije dag is het heerlijk. Op een lekker zwoele zomeravond of juist op een knusse winteravond. Een hottub is altijd lekker en het brengt ook vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Zo’n warm bad is erg goed voor je huid en je spieren. Heb je net gesport en ga je daarna lekker in de hottub? Dan zullen je spieren veel sneller herstellen en zal je de volgende dag veel minder spierpijn hebben.

Kachel

Ga je dus voor een hottub buiten in je tuin? Dan zal je ook moeten gaan nadenken over welke kachel je wilt. Ga je voor een interne of externe kachel? De woorden zeggen het al. Een interne kachel staat in je hottub en een externe kachel staat buiten de hottub. Met een interne kachel is je hottub snelle warm maar hiervoor moet je wel plaats inruilen. Bij de externe kachel heb je dus wel meer ruimte maar dan zal je iets meer geduld moeten hebben voordat het water warm is. Je kan natuurlijk ook het water met gas of elektriciteit verwarmen. Dit is helaas wel veel duurder en het is natuurlijk wel veel minder sfeervol dan een knapperend vuurtje.

Plaatsing hottub

Bij het plaatsen van de hottub moet je goed nadenken over waar je de hottub wil neerzetten. Je moet hierbij nadenken over je privacy. Maakt het je uit dat de buren je zien badderen? Als dit je uitmaakt moet je de hottub natuurlijk niet neerzetten waar je buren mee kunnen kijken. Je kunt dus het best een beschutte plek kiezen. Het is dan niet slim om beschutting van een boom te kiezen. vooral in de herfst is dit niet fijn. Je hottub word dan erg vies door al de vallende bladeren.