Glazen lichtstraat op maat

lichtstraat op maat

Bij vlakkelichtkoepel.nl wordt een lichtstraat op maat geleverd. Het bestellen kan heel simpel via de website. Dat verloopt in enkele stappen. Eerst lees je goed de documentatie door welke gegevens je aan moet leveren. Vervolgens kun je een filmpje bekijken welke maten je door moet geven. Daarna meet je op hoe groot de lichtstraat in jouw pand moet zijn. Vervolgens geef je de correcte maten door en dan kan jouw lichtstraat op maat worden gemaakt. Een lichtstraat bij vlakkelichtkoepel.nl is volledig gemonteerd. Het enige wat je zelf nog moet regelen is dat jouw glazen lichtstraat op het dak wordt gezet.

lichtstraat op maat

Veel standaardmaten

Ondanks dat bijna elke woning uniek is, zijn er toch behoorlijk veel standaardmaten op het gebied van lichtstraten. Bij vlakkelichtkoepel.nl liggen de tekeningen voor een lichtstraat op maat klaar voor ongeveer 900 standaardmaten. De kans is groot dat de afmetingen die jij nodig hebt daarbij zit. Voor de prijs van jouw lichtstraat op maat maakt dat niet uit. Als er speciaal voor jou een lichtstraat moet worden geproduceerd kan het alleen wel wat langer duren voordat de lichtstraat klaar is voor verzending. Ook als je kiest voor extra opties, zoals voorbereiding op verlichting, zonwering of zonwerend glas, kan dat extra productietijd kosten.

lichtstraat op maat

Lichtstraat op maat van hoge kwaliteit

Een lichtstraat op maat van vlakkelichtkoepel.nl is van uitstekende kwaliteit. Er worden alleen materialen gebruikt die duurzaam zijn, ofwel die lang mee gaan. Er wordt bijvoorbeeld echt glas gebruikt. Dat blijft veel langer mooi dan kunststof en zorgt voor een betere isolatie. Het frame van de lichtstraat is van sterk aluminium, dat afgewerkt wordt met een witte coating. Door die uitstekende materialen is een glazen lichtstraat van vlakkelichtkoepel.nl wel wat duurder dan een kunststof lichtkoepel, maar dat verdien je vanzelf terug door lagere energiekosten.