Glazen schuifwand

Schuif wand van glas

Eén van de beste voordelen die je kunt hebben van een glazen schuifwand, is de ruimte die je daardoor krijgt. Het uitzicht op je tuin en de ruimte die deze wand creëert geeft je woning meerwaarde en meer woongenot. Metalura.nl, is een webshop die een breed assortiment aan glazen schuifdeuren te bieden heeft. Wil je inspiratie opdoen vanuit je luie stoel? Ga naar de website en vraag het Metalura inspiratie boek aan. Geniet van de vele mogelijkheden die een glazen schuifwand te bieden heeft. Tuin, terras en balkon geven de potentie om gebruik te maken van een glazen schuifdeursysteem.

glazen wandsysteem

Productvoordelen

Met een slim glazen wandsysteem kun je een overkapping aan je huis helemaal compleet maken. Metalura wandsystemen zijn verplaatsbaar en bieden dus de ideale oplossing. Onbeperkte doorgang en uitzicht op de tuin geven je een heerlijk vrij gevoel. Een erkend montageteam zorgt voor de juiste installatie. Een glazen schuifsysteem heeft een garantieperiode van 10 jaar.


Openen


Voordeel van dit systeem is het snel en gemakkelijk openen van de panelen. Wordt het te warm? Snel frisse lucht en optimaal benutten van de ruimte.


Maatwerk


Een glazen schuifdeursysteem van Metalura is toepasbaar in allerlei maten. Professionele vakmensen maken de glazen deuren in de maat die voor jou ruimte geschikt is.

glazenwand


Transparant glas


Glas in dit systeem is 10 mm. dik en 100% transparant. Géén verkleuringen maar een heldere blik naar buiten, alsof er geen glas aanwezig is.
Ook een soepel geleiding, functioneel een toepasbaar in bijna elke situatie.

Experience centrum

Een bezoek aan dit Experience centrum is zeker de moeite waard wanneer je een glazen wandsysteem overweegt. Door het bezoeken van de showroom in Alblasserdam en een rondleiding door dit centrum te ervaren, wordt veel inspiratie opgedaan. Wil je een afspraak maken kijk dan voor de contactgegeven op de website.