Tip: Duitse keuken import

Dit is mijn allereerste bericht en het leuke is natuurlijk om gelijk te knállen met een bijzondere bijdrage. Vandaar dus ook dat ik jullie lezers wilde wijzen op het voordeel dat ik heb gehad van Duitse keuken import. Ik zou je dan ook de website van Keukenplaats willen aanbevelen, een Nederlands bedrijf dat deze import mogelijk maakt.

De import van kwaliteitskeukens

De prijzen zijn er echt bijzonder laag, zo heb je al een complete keuken vanaf enkele honderden euro’s. Verwacht zulke prijzen niet van van oorsprong Nederlandse producenten. Duitsland onderscheidt zich niet alleen in prijs maar ook in die typische degelijkheid van het land. Alle producten, van de fronten tot de werkbladen en de grepen is van zeer hoge kwaliteit, een die dus op alle vlakken nagestreefd wordt. Ik ben ook echt te spreken over mijn eigen keuken, die ik pas een poosje heb. Het is een zeer moderne keuken met dienovereenkomstige apparatuur erin. Toch was ik minder dan duizend euro kwijt aan het geheel. Nu kan dat uiteraard ook duurder, want je hebt allerlei soorten voordelige én luxe keukens in het assortiment.

Neem zelf eens een kijkje, zou ik zeggen, en surf eens naar de website van Keukenplaats voor je eigen Duitse keuken.