Verhuisbedrijf Dieren

Of u nu naast de deur verhuist of naar het andere eind van het land, Verhuisbedrijf Dieren biedt een eenvoudige, stressvrije verhuiservaring. We verhuizen al decennia lang en begrijpen dat al onze klanten verschillende behoeften hebben. Als je van een stadsappartement naar een voorstedelijk huis gaat, of van het rustige platteland naar het centrum van de stad, wij hebben de expertise!

Het gemak van een verhuisfirma

Verhuisbedrijf Dieren

Verhuizen kan een veeleisende en stressvolle ervaring zijn! Wees gerust, met Verhuisbedrijf Dieren zal de verhuis zo soepel en zo stressvrij mogelijk verlopen. Ongeacht de grootte van je huis of flat, we zullen een op maat gemaakte planning maken die past bij jouw behoeften en budget. Voor volledige gemoedsrust is een uitgebreide verzekeringsdekking inbegrepen. Als je je eigen bezittingen wilt inpakken, leveren we graag verpakkingsmateriaal. Ben je nog niet vertrouwd met onze diensten? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvende offerte? Eén van onze medewerkers kan ook ter plaatste komen om de tijd ,planning en budget in te schatten.

verhuurfaciliteiten

Verhuislift

Bepaalde zware meubelen kunnen maar via één weg naar beneden en dat is met een verhuislift. Zeker als je op een appartement woont, is dit vaak de enige oplossingen. Een verhuislift kan je zelf huren en bedienen, maar als je je geen breuk wilt heffen en daarnaast kan ook schade aan je spullen wilt oplopen,kunnen onze professionele dit probleemloos voor elkaar krijgen. Het soort lift hangt af van de hoogte.

Verhuisbedrijf Dieren

Vrachtwagens

Ook bestel en -vrachtwagen kunnen met of zonder chauffeur geboekt worden. Het levert meer op om je inboedel in één keer te verhuizen dan dat je talrijke keren op en af moet met een volgepropte wagen. Met wat geluk hoeven je meubels zelfs niet volledig uit elkaar worden gehaald.