Verschillende soorten bedden bij Beddenplein

Beddenplein

De aankoop van een nieuw bed kan best lastig zijn! Aan welke eisen moet het bed voldoen? Kies je voor een eenpersoonsbed, een twijfelaar of wellicht een tweepersoonsbed? Ga je voor een klassiek ledikant, of juist voor een luxe boxspring? Bovenal is het bij de aankoop van een bed belangrijk dat deze het comfort biedt om je rustig en fijn te kunnen slapen. Zo begin je fris en vol energie aan een nieuwe werkdag. Beddenplein is een partij met een groot aantal verschillende soorten bedden.  

Beddenplein

Beddenplein biedt boxspring bedden in diverse maten 

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikt bed bij Beddenplein heb je de keuze uit uiteenlopende formaten. Slaap je vast met een partner in bed, dan is een tweepersoonsbed aan te raden. Een twijfelaar is vaak te klein, om hier dagelijks met twee personen in te slapen. Een alternatief kan het combineren van twee eenpersoonsbedden zijn. Het voordeel hiervan is dat je geen last van elkaar hebt, wanneer de een onrustiger slaapt dan de ander. Dit probleem los je ook op door voor een tweepersoonsbed met twee losse matrassen te kiezen. 

Beddenplein

Bedden met een elektrische bediening 

Bij sommige boxspring bedden is het mogelijk om het hoofd- en voeteneind omhoog te laten komen. Kijk goed naar de manier waarop deze bedden bediend kunnen worden. Soms werkt een bed met een handmatige bediening, in andere gevallen met een elektrische variant. Ideaal, wanneer je rechtop in bed wilt kunnen ontbijten op de zondagochtend. Of bijvoorbeeld wanneer je aan het eind van de dag nog een boekje wilt kunnen lezen.