Verschillende soorten dakramen

Dakramen

Er zijn natuurlijk heel erg veel verschillende soorten dakramen te krijgen. Dat maakt kiezen best lastig als jij er niet zoveel van af weet. Dat was bij mij ook de situatie, toen ik een nieuw raam in mijn dak wilde hebben. Mijn huis heeft namelijk een donkere zolder die ik wil omtoveren tot iets moois. Toen ik in mijn huis kwam wonen, heb ik mij voorgenomen om de zolder gelijk te verbouwen. Dat is er helaas niet van gekomen. Nu ik er al bijna twee jaar woon, vind ik het toch echt tijd worden. Ik heb de hele zolder al opgeruimd. De tweede stap is het plaatsen van vier ramen in het dak.

Dakramen

Dakramen voor extra daglicht

Een vriend van mij heeft aangeboden om de dakramen in het dak van de zolder te zetten. Daar heb ik heel erg blij mee, want zelf kan ik dit niet. Van de zolder wil ik graag een kantoor maken, omdat ik vaak vanuit thuis werk. Dan is het wel handig om een fijne plek te hebben waar ik kan werken. Iets wat ik heel erg belangrijk vind als ik werk, is daglicht. Dat geeft mijn energie heb ik gemerkt. Daarom wil ik vier ramen erin laten zetten in plaats van twee.

Dakramen

De juiste materialen

Voor de verbouwing moet ik wel de juiste materialen nodig. Samen met mijn goede vriend ben ik op het internet gaan zoeken naar ramen. Op het internet las ik alleen maar positieve berichten over de webshop Bouw-handel. Wij besloten om daar een bestelling te plaatsen. Zij verkochten allemaal verschillende soorten ramen die allemaal op een andere manier open kunnen. Zelf vind ik het tuimelraam erg mooi. Daarvan verdwenen er vier van in mijn winkelmand. Over een paar dagen zal de bestelling aankomen en dan kan de verbouwing eindelijk beginnen.