Voor ieder interieur geschikt

tv meubels

Ben je op zoek naar een tv meubel wat geschikt is voor ieder soort woonkamer, dan zijn zwevende tv meubels precies het soort meubels wat je zoekt. Omdat de meubels vrij hangen van de grond, blijf je de vloer onder het meubel mooi zien doorlopen. Stel je eens voor als je er verlichting onder hangt, wat een eyecatcher heb je dan in je woonkamer. Gelukkig is het televisiemeubel in vele varianten en kleuren verkrijgbaar, eigenlijk elk model en iedere kleur kun je kiezen. In de webshop van tv-meubels.nl vind je vele varianten van een meubel.

tv meubels

Verschillende formaten

Wil je gebruik maken van zwevende tv meubels, dan moet het meubel perfect in je woonkamer passen. Een te groot of te klein meubel doet afbreuk aan de kwaliteit waarmee het is gemaakt, daarom zijn de meubels ook op maat te bestellen. Kies een formaat die bij jou interieur of kamer past, op deze manier heb je nog meer plezier van het meubel. Ook de indeling kun je naar wens aanpassen, open vakken of hoe breed de gesloten vakken moeten worden. Wil je een meubel met een signaal doorlatende klep? Zelfs dat is voor tv-meubels.nl geen probleem.

Perfecte afwerking

Het eerste wat opvalt bij de zwevende tv meubels is de perfecte afwerking, geen naden bij de hoeken maar iedere hoek in dubbel verstek uitgevoerd. Maar ook de keus van de materialen, prachtig gespoten MDF, desgewenst in iedere kleur. Maar ook alle scharnieren en uitzetters van de beste kwaliteit om jarenlang mee te kunnen, je hebt dus lang plezier van je televisiemeubel. Het ophangen gebeurd eenvoudig door ophangstrip die wordt meegeleverd, Wil je meubel op laten hangen bij de thuisbezorging dan is dit uiteraard ook mogelijk. Voor alle mogelijkheden voor het meubel kun je contact opnemen met een van de medewerkers van tv-meubels.nl.