Wil jij kunst kopen in Utrecht? Doe dat dan bij deze onderneming

Als je net zo als ik kunst wil kopen in Utrecht, dan raad ik je aan om eens te gaan kijken bij Werk in Steen. Hier vind je werken van Fieke de Roij en deze zijn echt prachtig. De beelden van deze kunstenaar ken je door de eenvoud, spanning en evenwicht en de abstracte beelden vertellen niet zo zeer een verhaal maar roepen een sfeer of associatie.  Zo ontstaan de beelden intuïtief door de vorm en materiaal. Deze beelden zijn dan ook zo mooi dat ik er zelf al een paar in huis heb staan.

kunst kopen Utrecht

De collectie online bekijken

Als je dus kunst wil kopen in Utrecht maar je wil eerst zien wat Werk in Steen in de collectie heeft. Dan is het mogelijk om deze collectie te bekijken op de website van deze kunstenaar. Ook is het mogelijk om iets te laten maken naar jouw eigen wensen. De beelden zijn niet heel duur en voor iedereen bereikbaar. Ikzelf heb ook een beeld laten maken en ik merkte aan alles dat deze onderneming goed heeft geluisterd naar mijn wensen. Daarom alleen al kan ik jullie deze aanrader niet onthouden en staat die dan ook op deze blog.