Mooie stoelen voor na de verbouwing

barkruk

Als een huis aan verbouwing toe is, dan komt hier vaak ook nieuw meubilair bij kijken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er nu een kookeiland in de keuken is aangebouwd, en een mooie barkruk kan dan niet ontbreken. Aan de ene kant van de keuken wordt er gekookt, en aan de andere kant kunnen mensen zitten op de barkruk. Het is aan te raden om van tevoren onderzoek te doen naar wat voor soort barkruk je wilt, omdat sommige na een tijdje pijn gaan doen aan je rug. 

Sommige barkrukken hebben daarom ook een rugleuning, zodat je toch nog ergens op kan leunen. Ook is er de mogelijk om draaiende krukken te hebben, zodat je goed met iedereen kan communiceren. 

barkruk

De hoogte van de barkruk 

Als je van plan bent om een barkruk aan te schaffen, dan moet deze wel de goede lengte zijn. Dit wil zeggen dat de kruk niet te hoog, en niet te laag moet zijn. Als de kruk namelijk te hoog is, dan moet je te ver naar beneden leunen wat kan zorgen voor rugklachten. Als de kruk te laag is, dan kom je vaak niet overal even goed bij, en je zit vaak ook met de borstkas tegen het keukenblad aan. 

De perfecte lengte kan tegenwoordig zelf worden aangepast door de mogelijkheid om je kruk hoger of lager te zetten.