Topkunstgras heeft onze tuin weer groen gemaakt

Topkunstgras

Dankzij het Topkunstgras hebben wij weer een tuin met een groen grasveld. Dat was voor een Topkunstgraspaar maanden geleden wel anders. Toen was onze tuin een drassig veldje met een paar sprietjes die omhoog kwamen.Wij hadden namelijk een poging gedaan om zelf gras te gaan maaien. Helaas was dat op niets uitgelopen en daarom zijn wij op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. Meteen kwamen wij op bovenstaande webshop terecht en hebben hier al veel mooie modellen voorbij zien komen.

Eigenlijk stonden wij er versteld van dat hier nog zoveel keuze in was. Want afhankelijk waarvoor je het gaat gebruiken, daar zit al veel verschil in. Voor een gazon die je niet zo vaak gebruikt heb je een ander soort nodig dan voor eentje die intensief gebruikt wordt. Hiervoor kan je op de website al een tabel vinden voor de juiste toepassingen. Hier kan je meteen zien welk gras het beste bij jouw behoefte aan sluit. 

Het mooist Topkunstgras haal je natuurlijk bij dit bedrijf

TopkunstgrasWat waren wij blij toen wij een zeer mooi, groen gazon in onze tuin hadden liggen. Zo mooi was ons nooit gelukt om dit zelf te kweken. Bovendien hebben wij er nu minder omkijken naar. Het onderhoud van deze mat staat precies op de site te lezen. Over het algemeen kan je het met een bezem al schoonhouden. Je veegt als het ware de losse bladeren weg. Eventueel kan je met een hark de sprieten van de mat weer omhoog zetten, mochten deze op de één of andere manier plat zijn gaan liggen.

Iedereen in onze straat is nu een beetje jaloers op ons, altijd groene grasmat. Vooral als het weer in de zomer heel erg warm is, dan hoeven wij niet te sproeien om het groen te houden. Want ons gras blijft onder alle weersomstandigheden mooi groen.