Iedere dag vers brood

bakkerij Kaatsheuvel

Tegenwoordig kun je overal vers brood, gebak en andere bakkersproducten kopen. Toch gaat er niets boven de kwaliteit van een echte bakkerij, je proeft het niet alleen maar het is ook nog eens veel gezonder dan brood wat massaal is gemaakt. Bakkerij Kaatsheuvel bijvoorbeeld heeft een verscheidenheid aan vers brood, maar ook luxe broodjes  om in het weekend uitgebreid te ontbijten met het hele gezin. Ook de zelfgemaakte koekjes zien er prachtig uit, en ruiken bovendien heerlijk. 

bakkerij Kaatsheuvel

Heerlijke eierkoeken en worstenbroodjes

Een bakkerij Kaatsheuvel heeft natuurlijk maar een doel, de lekkerste broden en lekkernijen maken voor de klanten. Eierkoeken en koffiebroodjes zijn bekende lekkernijen bij de verse bakkerij die erg populair zijn, maar de worstenbroodjes zijn ook een topproduct waar al menige prijs mee is gewonnen. Niet voor niets komen klanten geregeld terug bij een verse bakkerij, in Kaatsheuvel heb je drie bakkerijen die in het centrum zitten. Buiten het centrum zijn er nog twee warme bakkers om je lekkernijen te halen.

Aandacht voor de klant

Bij de warme bakker in het centrum wordt er nog de tijd voor je genomen, een praatje of wanneer je vragen hebt over een product wordt er de tijd bij bakkerij Kaatsheuvel genomen. De Mikkeman is een beroemd bakkersproduct in de vorm van een pop, het is een heerlijk vers wit brood met kaneel, basterdsuiker en speculaaskruiden. In economisch minder goede tijden is de Mikkeman ontstaan, toch wilde men de feestdagen niet zo voorbij laten gaan en bakte de bakkers dit unieke brood.