Milieustraat in de buurt van Kaatsheuvel

Maton Groep heeft diverse milieustraten door het land. Eén daarvan is gevestigd in de buurt van Kaatsheuvel, namelijk in Waalwijk. Ben je op zoek naar de openingstijden milieustraat Kaatsheuvel? Deze zijn te vinden op de website van Maton Groep, samen met nog wat andere informatie over deze milieustraat. Je kunt bij deze milieustraat terecht voor zowel particulier of bedrijfsmatig afval. 

Maton Groep

Maton Groep is een afvalverwerkingsbedrijf dat voornamelijk bekend staat om de duurzame verwerking van het afval. Je kunt er terecht voor het huren van afvalcontainers van diverse formaten. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in sloopwerken, asbestsanering, containerservice, recycling, betonboor- en zaagwerk en gevelrenovatie. Al het bouw- en sloopafval en steenachtig materiaal dat ontstaat of wordt afgeleverd wordt op een duurzame wijze verwerkt tot afvalstromen die geschikt zijn voor hergebruik. 

openingstijden milieustraat Kaatsheuvel

Afvalcontainer huren

Vind je het fijn als je helemaal niet hoeft om te kijken naar jouw afval? Dan kun je er voor kiezen om een afvalcontainer te huren bij Maton Groep. Er zijn diverse formaten, afhankelijk van de hoeveelheid afval die je denkt te hebben. Zo zijn er wat kleinere afvalcontainers van twee of vier kubieke meter, maar ook wat grotere van acht of tien kubieke meter. De container wordt op het door jou gewenste tijdstip geplaatst en ook weer opgehaald, waarna het afval wordt verwerkt.